Da li je Srbiji lakše posle posete Lavrova?

Od četvrtka do četvrtka - Vladimir Stanković
Pratite nas
Poseta Sergeja Lavrova srpskim zvaničnicima, najavljeni sastanak predstavnika Beograda i Prištine u Beloj kući baš uoči Vidovdana, ponovni početak litija ali i dalje veoma napeta situacija u Crnoj Gori su teme koje su obeležile prethodnu nedelju i o kojima smo razgovarali sa glavnim urednikom portala „Fakti“ Đurom Bilbijom.

U emisiji „Od četvrtka do četvrtka” pitali smo ga koje su najbitnije poruke Sergeja Lavrova, Aleksandra Vučića i Milorada Dodika u vezi sa rešenjem kosovskog problema. Šta Ričard Grenel organizuje u Beloj kući i zašto predstavnici Srbije putuju u Vašington ako je već predočeno da neće biti potpisan novi sporazum sa prištinskim zvaničnicima? Da li i dalje postoji uloga Evropske unije u pregovorima? Zašto Milo Đukanović vuče nedemokratske poteze prema sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori? Da li predstavnici crnogorske opozicije mogu da se ujedine pred parlamentarne izbore?

 Emisiju slušajte na radiju Studio B u 21 čas i gledajte na jutjub kanalu Sputnjik Srbija. Uređuje je i vodi Nataša Milosavljević.

Sputnjik intervju Đuro Bilbija
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala