Šok u centru Beograda: Muškarac „mercedesom“ uleteo u Knez Mihailovu ulicu

CC BY-SA 2.5 / Robbie Shade / Belgrade streetBeograd, Knez Mihailova
Beograd, Knez Mihailova - Sputnik Srbija
Pratite nas
Jedan muškarac oko 12 sati danas uleteo je "mercedesom" u Knez Mihailovu ulicu u Beogradu! Policija je brzo stigla na lice mesta i nepoznatom muškarcu uradila alko-test, prenosi Blic.

Beograđani koji su se oko podneva zatekli u Knez Mihailovoj ulici, na glavnoj gradskoj štrafti, našli su se u čudu kada su nasred pešačke zone ugledali automobil i to ni manje ni više nego skupoceni "mercedes".

Iako je vozilo sremskomitrovačkih tablica, teško je verovati da je vozač mogao toliko da se zbuni, pa još da pronađe rupe među stubićima i dokopa se Knez Mihailove gde se u tom trenutku nalazio veliki broj prolaznika.

Veoma brzo na licu mesta su se okupili policajci i komunalni milicajci, a pozvana je i pauk služba "Parking servisa" koja je odnela automobil.

Podsetimo, u oktobru 2017. godine, 31-godišnji mladić je pod dejstvom alkohola upao sa svojim automobilom u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, pokosio sav inventar kafića i povredio Draganu S. (21), higijeničarku jednog lokala kojoj je prešao preko noge.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala