Đoković stigao u Zadar: Jedva čekam da izađem na teren

Pratite nas
Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da se veoma raduje predstojećem „Adrija turu“ u Zadru i da jedva čeka da izađe na teren.

Srpski teniser danas je stigao u Zadar, gde će se ovog vikenda održati regionalniAdrija tur“.

„Pre svega, radujem se što sam prvi put u Zadru. Zahvalan sam svim teniserima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, muzičarima koji su se odazvali, medijima... Jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir će poslati divnu, snažnu pozitivnu poruku celom svetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar sveta“, rekao je Đoković.

Đokovića je na aerodromu u Zadru dočekala predsednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić, prenosi Tanjug.

Dobro nam došli u Zadar i Hrvatsku. Zahvalni smo što je ’Adrija tur‘ ovog vikenda upravo u ovom gradu koji živi za sport. Ovaj turnir je neizmerna sportska i turistička promocija za Hrvatsku. Verujem da će Vam se svideti novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza na kojem se igra turnir. Svim teniserima želim dobre mečeve i neka najbolji pobedi“, rekla je Babićeva.

Regionalni i humanitarni turnir „Adrija tur“ nastao je na inicijativu srpskog tenisera, a prošlog vikenda startovao je u Beogradu.

Turnir u Zadru na programu je od 20. i 21. juna, a uz teniske mečeve publika će imati priliku da uživa u muzičkom programu, u kom će nastupiti Džiboni i Petar Grašo, a planiran je koncert iznenađenja.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala