Oni su pedofili i silovatelji, treba da se leče: Vučić o navijačima Dinama koji su pretili Srbima

Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za navijače „Dinama“ koji su uputili pretnje srpskoj deci i ženama da su pedofili i silovatelji i da treba da idu da se leče.

„Oni nisu uvredili samo žene već i decu. Ti ljudi treba da idu na lečenje jer je očigledno da su u pitanju pedofili, a silovatelji idu uvek u istu kategoriju sa pedofilima. Tako da šta će da rade sa ženama i decom više govori o njima, nego o Srbima ili o našim ženama i našoj deci“, rekao je Vučić.

On je rekao i da je siguran da to nije većina hrvatskog naroda već skupina onih koji od svoje mržnje ne znaju šta će.

Srpsko narodno veće (SNV) objavilo je na svom zvaničnom Tviter nalogu fotografiju sa neprimerenom porukom navijača „Dinama“ na zagrebačkim ulicama. Poruka navijača je „J......o srpske žene i djecu", gde je slovo u reči „djecu“ u obliku ustaškog slova „U“.

Vučić je rekao da Srbija poštuje Hrvate i sve najbolje im želi, ali da ne može da im se izvinjava za „Oluju“, za 250.000 proteranih Srba i da ne može da se izvinjava za „Bljesak“, „Jadovno“ i „Jasenovac“.

On je kazao i da Srbija želi dobre odnose u budućnosti sa Hrvatskom, ali i da će Srbija jačati, a da će utoliko napadi na njega biti sve žešći.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala