Đoković otvorio Adrija tur /video/

© Sputnik / Dejan SimićAdrija tur u Beogradu
Adrija tur u Beogradu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nezvanični deo Adrija tura, najvećeg teniskog sportskog događaja u svetu, počeo je u 16 časova na terenima TC Novak.

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, uspeo je da okupi svetske zvezde poput Dominika Tima, Aleksandra Zvereva i Grigora Dimitrova, koji će učestvovati za vikend na turniru humanitarnog karaktera.

Dan pre, odnosno u petak, na programu je svečano otvaranje, potom miks dublovi, u kojem će prvi put posle dve i po godine nastupiti Jelena Janković, dok će na kraju biti i muzički program, prenosi B 92.

Đoković: Osećam se srećno; Zverev: Lepa dobrodošlica

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je srećan što ima priliku da ugosti Grigora Dimitrova, Aleksandra Zvereva i Dominika Tima u Beogradu na humanitarnom turniru Adria tur.

„Hvala što ste došli u velikom broju, znam da vlada veliko interesovanje za ove momke što su došli prvi put u Srbiju. Kao igrač i kao domaćin se osećam srećno i zadovoljno što imam priliku da ih dočekam u Beogradu i da svi učinimo da se oni osećaju dobrodošli“, rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov pozdravio je Đokovićevu inicijativu da organizuje Adria tur.

„Poslednji put sam ovde bio pre 10 godina na juniorskom turniru. Inicijativa je dobra, ovo je prvi turnir ove vrste. Svi volimo da se takmičimo jedni protiv drugih. Jedva čekamo da se vratimo na teren. Sve je uzbudljivije, naravno, pričam iz svog ugla“, rekao je Dimitrov.

Aleksandar Zverev istakao je da ih je Srbija lepo dočekala, prenosi Tanjug.

„Srbija nam je poželela lepu dobrodošlicu. Novak je došao po mene i Dominika sa aerodroma. Jedva čekam da se opet takmičim, da opet vidim sve, jer nisam video sve od Indijan Velsa. Nedostajali su mi i mislim da će tenis biti na visokom nivou“, rekao je Zverev.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala