Kako je tačno izgledala tajna operacija Putin – Flin

© Sputnik / Michael KlimentyevPrezident Rossii Vladimir Putin i general armii SŠA v otstavke Maйkl Flinn na vыstavke, posvящёnnoй 10-letiю veщaniя Russia Today
Prezident Rossii Vladimir Putin i general armii SŠA v otstavke Maйkl Flinn na vыstavke, posvящёnnoй 10-letiю veщaniя Russia Today - Sputnik Srbija
Pratite nas
Glavna urednica RT-a i Sputnjika Margarita Simonjan oglasila povodom nedavno objavljenih transkripta razgovora bivšeg savetnika američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina i tadašnjeg ruskog ambasadora u SAD Sergeja Kisljaka podsetivši na situaciju kada su Flin i predsednik Rusije Vladimir Putin sedeli za istim stolom.

„Pošto su obelodanjeni razgovori Majkla Flina, moram i ja da obelodanim jednu strašnu priču koja ide svemu tome u prilog. Kao što je već poznato, Flin je sedeo za istim stolom sa Šefom tokom proslave 10 godina od osnivanja naše televizije. Ta fotografija je uzbudila sve zapadne medije i naše verne čitaoce“, napisala je.

„Evo kako je to izgledalo. Dočekala sam Šefa na vratima i dok sam ga dovodila do stola objasnila sam mu sa kim će da sedi. Sedećete sa Emirom Kusturicom i sa Majklom Flinom, bivšim šefom američke obaveštajne službe“, piše Simonjanova na Telegramu.

Na to joj je Putin uzvrato: „Nije valjda, američke obaveštajne službe?“, nakon čega je ona potvrdno odgovorila, na šta ju je Putin zapitao: „A kako je on dospeo kod vas?“, da bi mu Simonjanova odgovorila da je on došao na poziv da nastupi na konferenciji povodom jubileja televizije RT.

„Putinov odgovor na to je bio: `Svaka vam čast`, nakon čega je seo za sto, pozdravio se sa svima i bez progovorene reči odgledao program na sceni, potom se obratio svim prisutnima i otišao. Eto upravo je tako prošla ta tajna i već obelodanjena operacija“, dodala je Simonjanova.

Pročitajte još: 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala