Savo Milošević o sukobu sa navijačima: Budalaštine i izmišljotine /video/

© AP Photo / Dave ThompsonSavo Milošević
Savo Milošević - Sputnik Srbija
Pratite nas
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević demantovao je pisanje beogradskih medija o fizičkom sukobu sa navijačima crno-belih.

Milošević je istakao da ta priča traje već mesec i po dana i da se trudio da izbegne da govori o budalaštinama i izmišljotinama.

„Lično nisam pogođen, svako ko je hteo da proveri u kom sam stanju, mogao je da vidi u izveštajima sa treninga i utakmica. Mogao je to da proveri pre mesec i po dana. Jasno je da je priča smišljena nekoliko dana uoči nastavka prvenstva da se ja destabilizujem, i verovatno klub i igrači. Mislim da je to instruirano“, rekao je Milošević na konferenciji za medije pred meč Superlige sa ekipom Mladosti.

Milošević je istakao da je upoznao mnogo novinara, i dobrih, i loših, i manje dobrih, preneo je Tanjug.

„Ove ne mogu da svrstam uopšte u novinare. To je običan ljudski šljam koji je zarad ličnih interesa spreman da gazi po ljudima. Ponavljam da mene neće poremetiti, ali sam bio u situaciji da objašnjavam deci. To mi govori da su ti ljudi spremni na sve. Pretpostavljam da imaju neke nadređene koji im to naređuju. Moja poruka im je da se bave sobom, ja nemam strah, nikakav. Svako će da žanje ono što je sejao u životu. Doći će vreme pre ili kasnije. Meni je ovo poruka da oni nadređeni koji su ovo organizovali, žele da mi pokažu svoju moć, a ja vidim njihovu slabost i strah od Partizana“, zaključio je Milošević.

Pročitajte još;

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala