Iz Partizana demantovali da su navijači maltretirali Miloševića

© AP Photo / Dave ThompsonSavo Milošević
Savo Milošević - Sputnik Srbija
Pratite nas
Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić demantovao je pisanja tabloida da su navijači maltretirali trenera Sava Miloševića.

Nekoliko dana uoči nastavka sezone, pojedini mediji su preneli vest da je pre mesec dana jedan „poznatiji navijač Partizana“ udario šamar Miloševiću u klupskom restoranu.

Vest se pojavila dan nakon tabloidnih spekulacija da će Milošević u julu napustiti Humsku i preuzeti engleskog velikana Aston Vilu, za koju je igrao devedesetih godina, prenosi B92.

„Tabloidni modus operandi je pre tri dana našeg trenera Miloševića odselio u Birmingem, u Aston Vilu, da bi istovremeno doselio Vuka Rašovića iz Dubaija u Beogarad. Kada to zamešateljstvo nije moglo da prođe pred naredne utakmice Kupa, koje su Partizanu jedino takmičenje gde postoji kompeticija za razliku od ove "šišmiš" lige koja se igra još četiri kola, onda je došlo do situacije u kojoj tabloidni mediji predstave situaciju u kojoj je naš trener prebijen u punom restoranu u vreme korone i u vreme zabrane kretanja i to u istom restoranu koji ne radi od 2014. Godine“, rekao je Vuletić za TV Prva.

U međuvremenu su se oglasili i navijači Partizana.

Još jedna izmišljena priča o nekakvom šamaranju našeg trenera Sava Miloševića. Na tom sastanku koji oni pominju, prisustvovali su i igrači i trener što se može videti na slikama. Tako da, lažne priče ne želimo više da komentarišemo, ovo je dovoljno. Postavlja se pitanje po čijem nalogu i u čijem interesu puštaju ovakve informacije“, navodi se u saopštenju „Južne tribine“.

Partizan u subotu dočekuje Mladost iz Lučana (17.30) u prvom meču nakon dvoipomesečne pauze zbog pandemije koronavirusa, a potom u sredu gostuje ekipi Radnika u Surdulici u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala