„Dođite, dobri ljudi!“ Herceg Novi plaća da letujete kod njih

© Sputnik / Aleksandar MilačićHerceg Novi
Herceg Novi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Herceg Novi zove turiste da se prijave za besplatno letovanje koje ovaj grad organizuje u saradnji s lokalnim hotelima. Prvi dobitnici biće izvučeni 6. juna.

Turistička organizacija Herceg Novog organizuje akciju pod nazivom „Herceg Novi te zove“, kojom poziva „sve dobre ljude, bez obzira na njihovu nacionalnost, veru i druge različitosti, da kao i do sada letuju u Herceg Novom i uživaju u moru i suncu“, prenosi portal „Nova“.

Prevlaka - pogled sa Savine, iz Herceg Novog  - Sputnik Srbija
Srbi, uvek ste dobrodošli, dođite u što većem broju: Predsednik Herceg Novog zove turiste

Domaćini iz Herceg Novog uključuju se u akciju šerovanjem poziva na svojim društvenim mrežama, a među njima su i poznati Novljani — Vlado Georgiev, Dragoljub Đuričić i Rambo Amadeus.

Potencijalni gosti pozvani su za početak na sajt „Herceg Novi te zove“, gde mogu da se prijave i dobiju mogućnost da osvoje jedno od besplatnih letovanja u ovom gradu.

„Kroz nekoliko dana (6. juna) izvući ćemo na Instagram nalogu prve dobitnike koji će dobiti besplatan smeštaj u hercegnovskim hotelima, na bazi punog pansiona, za čitavu porodicu (2+2)“, najavljuju iz Turističke organizacije Herceg Novog.

„Kroz prvih nekoliko sati kampanje dobili smo više od 2.000 prijava (8.000 gostiju), a taj broj iz sata u sat vrtoglavo raste. To nas je nateralo da dodatno komuniciramo sa svim hotelima i vlasnicima privatnih smeštaja, koji su voljni da se priključe akciji i da što veći broj ljudi ugostimo u našem gradu. Nadamo se pozitivnom odgovoru i lepim vestima povodom toga.“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala