Ruski piloti na visini zadatka: Dopuna goriva pri brzini od 600 kilometara na čas /video/

© Sputnik / Vitaliй Anьkov / Uđi u bazu fotografijaVišenamenski lovci Su-35 i Su-30M2 tokom trenažnog leta u okviru pripreme za ceremoniju otvaranja Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku
Višenamenski lovci Su-35 i Su-30M2 tokom trenažnog leta u okviru pripreme za ceremoniju otvaranja Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku - Sputnik Srbija
Pratite nas
Posada borbenog aviona Su-24M vazduhoplovnog puka Južnog vojnog okruga uspešno je izvršila dopunu goriva u vazduhu iznad Volgogradske oblasti, prenosi televizija „Zvezda“.

Kako se navodi, dopuna goriva u vazduhu je jedan od najtežih elemenata praktične obuke posade. Pilot mora biti sposoban da održava avion na manje od 20 metara od „vazdušnog tankera“ dok se kreće brzinom od oko 600 kilometara na čas. Međutim, ruski piloti su i ovaj put bili na visini zadatka.

Su-24 je taktički bombarder, napravljen za uništavanje kopnenih i vodenih meta u običnim i teškim vremenskim uslovima, u svako doba dana.

Modifikacija Su-24M opremljena je novim sistemom za nišanjenje PNS-24M „Tigar“. Postoji i modifikacija Su-24MR (izviđački avion), SU-24MP (ometač), Su-24MK (izvozna verzija bombardera) i drugi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala