Đoković u Beogradu najavio spektakl: Dovodimo teniske zvezde

Pratite nas
Srpski teniser Novak Đoković najavio je dolazak teniskih zvezda, a sredstva prikupljena tokom turnira biće prosleđena humanitarnim organizacijama.

"Svi igrači koji dolaze imaće mogućnost da izaberu neke humanitarne organizacije“, rekao je Đoković povodom predstojećeg turnira „Andrija tur“, prenose „Novosti“.

Prvi turnir će biti održan u Beogradu 13. i 14. juna. Potom se „Adrija tur" seli u Zadar - 20. i 21. juna. Naredni turnir biće održan u Crnoj Gori 27. i 28. juna. Poslednji turnir je u Banjaluci 3. i 4. jula.

Na kraju, cela stvar će biti zaokružena 5. jula u Sarajevu, egzibicionim susretom koji će odigrati Novak Đoković i Damir Džumhur.

Na turniru će pored Novaka Đokovića učestvovati, Dominik Tim, Grigor Dimitrov, Zverev i Viktor Troicki...

„Srećan sam što ću imati priliku da igram pred publikom u Beogradu i što ću putovati po regionu na turnire. Bilo je malo vremena za organizaciju svega ovoga. Svi prihodi od TV prava i ugovora idu u humanitarne svrhe. Fondacija 'Novak Đoković' biće jedna od vodećih koja pokriva ceo 'Adrija tur'. Svetske teniske zvezde koje dolaze će imati mogućnost da izaberu neke humanitarne organizacije“, rekao je Đoković.

Naglasio je da oni neće dobiti novac za učešće.

„Svi dolaze besplatno, jer u teniskom svetu obično ne postoji garancija. Dolaze zbog sjajnih odnosa koji imamo i humanitarnog karaktera. Neki će igrati samo jedna vikend, neki više. Postoje određene razlike i sa svima ćemo pričati“, rekao je Đoković.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala