Posle tuče na semaforu, usledila jurnjava automobilima po gradu i sudari /video/

© Fotolia / MaciejBledowskiSemafor i znak za pešake
Semafor i znak za pešake - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nesvakidašnji obračun dvojice vozača na ulicama Novog Zagreba danas oko 14 sati dobiće i sudski epilog.

Zbog oduzimanja prednosti što je za sobom „povuklo“ niz nesuglasica u saobraćaju dok su se vozili po Ulici SR Nemačke koja deli naselja Sopot i Utrinu u Zagrebu, na semaforu su vozači „opel korse“ i „audija“ ušli u sukob. Letele su šake i došlo je do naguravanja, a saputnica u „opelu“ je svojom vikom i mahanjem rukama pokušavala da smiri uzavrele strasti dvojice vozača.

Sve se to odvijalo naočigled drugih vozača koji su ih posmatrali u koloni, a neki od njih su čak pokušavali i da spreče sukob.

S obzirom na to da se tuča odvila na semaforu za vreme crvenog svetla, ubrzo je 26-godišnji vozač „opela“ seo s partnerkom u svoj auto i startovao ga. Međutim, umesto da ide pravo, skrenuo je desno u drugu saobraćajnu traku kako bi se zabio u „audijev“ desni deo. Posle toga je dao gas i pobegao kroz raskrsnicu po Aveniji Dubrovnik u smeru Avenije Mala, a uzrujani 38-godišnji vozač „audija“ ga je sledio.

Ali tu obračunu nije bio kraj. Došavši do raskrsnice s Holjevčevom avenijom koja deli Sopot od Sigeta, „opel korsa“ je stala na semaforu, a na nju se, na metar, „prilepio“ vozač „audija“, pa je ekipa iz Opela izašla a „audi“ ih je zamalo pregazio.

Na kraju su muškarac i devojka ponovno seli u auto i polukružno se okrenuli po Aveniji Dubrovnik u pravcu Poreske uprave. Ona je u međuvremenu mobilnim pokušavala nekoga da nazove. Je li to bila policija ili su policiju pozvali građani s obzirom na to da je situacija u saobraćaju izmakla kontroli, nije poznato.

Iz PU zagrebačke su potvrdili da su intervenisali i da su protiv oba muškarca podneli prekršajne prijave za naročito drsko ponašanje, prenosi B 92.

A kako nesanično saznaje „Jutarnji“, uslediće i kaznena prijava protiv vozača „opela“ zbog oštećenja tuđe stvari. Jesu li vozači bili pod uticajem nečega ili samo kratkog „fitilja“, list nije imao saznanja.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala