Turistička putovanja počinju krajem juna, početkom jula

© Sputnik / Pavel Lьvov / Uđi u bazu fotografijaTuristi se slikaju na plaži
Turisti se slikaju na plaži - Sputnik Srbija
Pratite nas
Turističke agencije počeće sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula meseca, saopštila je danas JUTA.

Na današnjoj sednici Upravni odbor JUTA je zaključio da su turističke agencije kadrovski i organizaciono spremne za realizaciju svih ugovorenih turističkih putovanja za predstojeću letnju turističku sezonu.

„U skladu sa raspoloživim informacijama i očekivanim protokolima, turističke agencije informišu javnost da će otpočeti sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula meseca“, kaže se u saopštenju.

U saopštenju se kaže da će agencije voditi računa o bezbednosti putnika i da će dodatno posvetiti pažnju što kvalitetnijoj realizaciji ugovorenih putovanja u skladu sa propisima, prenosi Tanjug.

„Organizatori putovanja će u svom radu striktno poštovati mere koje propisuju nadležne zdravstvene organizacije radi bezbednog putovanja i boravka naših turista u ugovorenim destinacijama“, kaže se u saopštenju.

Pročitajte još:

Krizni štab: Nema novih epidemijskih mera, od petka ulazak u zemlju bez testa i samoizolacije

Od 1. juna otvaranje granica sa Bugarskom i Grčkom

Letovanje u Grčkoj: Otvaraju se plaže, ali pod strogim pravilima

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala