Oči u oči s medvedom u centru grada: Mladić ispričao detalje napada /video/

CC0 / piksabej / Medved
Medved - Sputnik Srbija
Pratite nas
Neobičan incident dogodio se blizu centra Jaroslavlja – medved, koji je izašao iz šume, šetao se ulicama grada, a zatim napao slučajnog prolaznika, kojeg je s lakšim povredama taksista odvezao u bolnicu.

Stanovnik Jaroslavlja Evgenij Zolotov otkrio je detalje strašnog susreta s divljom životinjom, koja ga je ujela za bedro, a zatim pobegla. 

„Išao sam trotoarom. Ka meni je pojurio medved koji je istrčao sa kolovoza, zaustavio se, a onda me sustigao i skočio na mene“, rekao je Zolotov.

On je dodao da je sve bilo kao u bajci, nikoga nije bilo, a onda je iznenada automobil počeo da trubi u pozadini i medveda više nije bilo.

Zolotov je zatim ušao u taksi i otišao u bolnicu, u kojoj mu, prema njegovim rečima, nisu poverovali da ga je zaista ujeo medved.

„Pružili su mi prvu pomoć i zašili mu ranu. Bedro mi je bilo povređeno i videle su se rane na rukama i nogama od šapa i kandži“, rekao je on.

Nakon toga prepisali su mu antibiotike i posavetovali da u periodu od dva meseca redovno posećuje lekara, kako bi bilo sigurno da nije dobio nikakvu infekciju.

Zolotov je zatim izjavio da želi da zahvali taksisti koji mu je spasio život putem društvene mreže „VKontakte“.

Kasnije je regionalni Komitet za životnu sredinu saopštio da je medved ubijen.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala