Đukanović je iz mojih kuća odnosio kese s novcem: Biznismen optužio crnogorskog predsednika /video/

© Sputnik / Nebojša PopovićDuško Knežević se demonstrantima obratio preko video bima
Duško Knežević se demonstrantima obratio preko video bima - Sputnik Srbija
Pratite nas
Biznismen Duško Knežević, vlasnik „Atlas grupe“, poručio je iz Londona da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović u njegovim kućama boravio stotinama puta, da je uzimao i torbe i kese s novcem...

„Snimci su jasni, a i ton je dobar. Neki naši američki zajednički prijatelji su mi sugerisali da snimak ’koverte‘ pustim pre nego se kandidovao na predsedničkim izborima 2018. Tvrdili su da onda ne bi nikada bio izabran. Moguće da sam pogrešio tada, zato sa snimkom torbe neću pogrešiti“, istakao je Knežević, reagujući na izjavu Đukanovića da ne može potvrditi da je dobio bilo kakvu torbu, nazivajući ga „patološkim lažovom“, prenose „Novosti“.

„Zahvaljujem se gospodinu Đukanoviću na pozivu da dođem u Crnu Goru i dokazujem nevinost pred njegovim pravosuđem. Čak sam i to spreman da uradim ako on prvo dozvoli da se otvore istrage o ukradenim milionima njegovim i njegove familije i ljubavnica. Neka, za početak, pristane da se istraži kako je za njegov račun sagrađena ’ničija kuća‘ na Gorici, kako je preko kastodi računa fiktivnim transakcijama formalno postao milioner prodajući akcije ’Prve banke‘, kako je uzeo 1,5 miliona kredita od ’Pireus banke‘, kako je i koliki deo kolača uzeo prodajući akcije državnih preduzeća ’Telekom‘ i ’EPCG‘“, odgovorio je Knežević.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala