Sutra prvi let sa beogradskog aerodroma

© Tanjug / ZORAN ZESTICAerodrom Nikola Tesla
Aerodrom Nikola Tesla - Sputnik Srbija
Pratite nas
Beogradski aerodrom “Nikola Tesla” priprema se za ponovno uspostavljanje avio-saobraćaja. Prvi avioni poleteće sutra u 12.30 za London.

Radnici na aerodromu danas obeležavaju mesta na kojima će putnici morati da stoje, postavljaju dezobarijere i pripremaju aerodrom za prihvat prvih putnika, prenosi portal b92. 

Kompanija “Viz er” najavila je svoj prvi let za sutra u 12.30 časova do Londona.  Što se tiče kompanije Er Srbija, ona svoje prve letove najavljuje za 21. maj, kada će leteti za Frankfurt, Cirih, Beč i London. Još jedna kompanija koja je najavila letove za ovu nedelju jeste “Belavia” koja će leteti za Minsk. 

U saopštenju aerodroma “Nikola Tesla” navodi se i da se nadaju većem broju polazaka od iduće nedelje i da će veći broj kompanija obnoviti svoje letove, ako epidemiološka situacija to bude dozvoljavala. 

Na aerodrom više ne mogu ulaziti putnici u pratnji, već moraju biti sami osim dece, koju roditelji mogu ispratiti. Pratnju mogu imati i osobe koje imaju smetnje u kretanju i kojima je neophodna pomoć. 

Moraju se poštovati mere fizičke distance i na aerodrom se mora ulaziti sa maskom. 

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala