Objavljen snimak napada na dva Srbina u Vukovaru /video/

© AP Photo / Darko VojinovicVukovar
Vukovar - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nakon što su u četvrtak u centru Vukovara napadnuta dvojica mladića srpske nacionalnosti, portal Novosti objavio je video snimak napada, na kojem se vidi kako osobe obučene u crno pritrčavaju mladićima, bacaju ih na pod i šutiraju.

Kako navodi portal, na mladiće starosti 24 i 29 godina je na Trgu Republike Hrvatske, u neposrednoj blizini Gradske skupštine, nasrnulo više osoba, a prema još nezvaničnim informacijama reč je o pripadnicima navijačke grupe „Bed Blu Bojs“.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske je saopšteno da je mlađi prevezen u Opštu županijsku bolnicu Vukovar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede, dok stariji mladić nije povređen, prenosi Tanjug.

Novosti prenose saznanja „Večernjeg lista“ da je policija zbog napada privela više osoba i pronašla kombi zagrebačkih registracija kojim su, kako se sumnja, napadači došli u Vukovar.

Podseća se da su istog dana u restoran „Mornar“ ušla dvojica muškaraca pozdravljajući sa „Za dom spremni“ i poručujući da je „Dunav voda duboka“.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala