Poslanici SNS-a i Ševarlić noć proveli na stepenicama, Obradović u parlamentu

Pratite nas
Predsednik Dveri Boško Obradović noć je proveo u Skupštini Srbije, dok su poslanici SNS-a Aleksandar Martinović i Sandra Božić jutro sačekali ispred parlamenta. Obradović je oko 6.40 jutros izašao ispred zgrade parlamenta.

Veći deo noći ispred je bio i samostalni poslanik dr Miladin Ševarlić, koji je povremeno, na neko vreme ulazio u zgradu, ali se vraćao na stepenište.

Ispred Doma Narodne skupštine petnaestak minuta posle ponoći ostali su poslanici SNS-a Aleksandar Martinović i Sandra Božić, kao i samostalni poslanik Miladin Ševarlić.

Boško Obradović je u jednom momentu ušao u zgradu Narodne skupštine, zatim izašao, kako je rekao, po punjač za mobilni telefon, i zatim se vratio u zgradu.

„Neću prekinuti štrajk glađu sve dok vlast ne pozove opoziciju za pregovarački sto, i da se napravi dogovor o odlaganju izbora za šest meseci“, poručio je prethodno Obradović.

Pre toga, potpredsednica Dveri Marija Janjušević donela je Obradoviću jastuk i ćebe, koje je unela u skupštinu, a potom i vreću za spavanje.

Ispred parlamenta su još ostali i poslanici Srpske napredne stranke.

Pristalice i vlasti i opozicije uglavnom su se razišle sa prostora ispred parlamenta.

Večeras je, inače, u jednom trenutku Obradovića na stepeništu Skupštine obišao Dragan Đilas i razgovarao jedno vreme, pre nego što je otišao.

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala