Vučić: U Moskvi sam saznao da je naš čovek prodao video igricu i 19 miliona evra ostavio u Srbiji

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispričao je da je u Moskvi saznao da je naš čovek od prodaje video igrice zaradio dosta novca i da je 19 miliona evra ostavio u Srbiji.

„Otišao sam u Moskvu i Medvedev je otvorio tehnološki park, pozvali najpoznatije eksperte (IT), koji značajno unapređuju znanje i robotičku industriju, posluju oko veštačke inteligencije. Tu su Kina, Amerika, Rusija... Glavni. Pozovu me da kažem nekoliko reči, ali nisam previše vičan. Kad reče jedan momak iz Londona: Srbija ima sjajne stručnjake radnike, firme, i ja kažem laički - da da... (smeh). Primer tome je što je jedan momak prodao svoju ideju, video igricu, za velike pare. Taj čovek nije sakrio novac, već je 19 miliona evra ostavio ovde u Srbiji, nije uplatio na neki inostrani račun, na neko ostrvo“, rekao je Vučić u emisiji „Ćirilica.

Vučić je kazao da je to jedinstven slučaj i doda da je mladić mogao da sakrije to ali da nije želeo.

„To je jedinstven slučaj, koji je veoma lako mogao da sakrije, on to nije želeo. Pravi neka čuda sad u Novom Sadu, svaka im čast, kao i klinci u Beogradu i Nišu. Oni svi nisu politički na mojoj ili našoj strani... Ma, hvala vam, kapa dole, vi vučete zemlju napred. Zato ovaj udar možemo da podnesemo lakše nego drugi, verujem u našu snagu“, kazao je predsednik Srbije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala