Ministar, dekan, lekar i poznati pevači na korona-žurci: Policija prekinula zabavu /video/

CC0 / Unsplash / Žurka, zabava, proslava, noćni klub, diskoteka, kafić
Žurka, zabava, proslava, noćni klub, diskoteka, kafić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Jedan ministar, dekan, lekar i više poznatih pevača zatečeni su na korona-žurci u Sarajevu, koju je prekinula policija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo prekinuli su veliku korona-zabavu u restoranu „Golf klub“ u Sarajevu, gde su se zatekle mnoge poznate ličnosti, a među njima i ministar spoljne trgovine u Savetu ministara BiH Staša Košarac, prenosi Tanjug.

Prema pisanju sarajevskog portala Kliks, zabava je organizovana povodom proslave rođendana lekara Jusufa Šabanovića, šefa abdominalne hirurgije na KCUS.

Na zabavi su, kako navodi, bili estradni umetnici Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Šerif Konjević, Semir Cerić Koke, Slađana Mandić, kao i biznismen Zijad Blekić i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić, kao i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac.

Pevačica Slađana Mandić na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija na kojima se vidi kako se prisutni zabavljaju uz muziku, hranu i piće.

Prisutnima, kao i vlasniku objekta, izdati su prekršajni nalozi i svi će biti kažnjeni u skladu sa zakonom.

Kazne za pojedince su 500 konvertibilnih maraka, a za vlasnika objekata od od 2.000 do 10.000 KM.

Dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je i član Naučnog tela za praćenje i analizu situacije izazvane virusom korona u Kantonu Sarajevo, nakon upada policije, na svom Fejsbuk profilu objavio izvinjenje svima zbog, kako je naveo „sinoćnjeg ispada“.

„Bio sam s prijateljima nakon dužeg vremena, našem dobrom prijatelju na rođendanu i svi ćemo snositi sankcije. Žao mi je zbog neprijatnosti koju ste osetili“, napisao je Fejzić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala