Superautomobili za 100 evra: Kako Vijetnamci prave svoje „ferarije“ i „lamborginije“ /video/

© Sputnik / Alexey Vitvitsky / Uđi u bazu fotografijaAvtomobili Lamborghini na meždunarodnom avtomobilьnom salone vo Frankfurte
Avtomobili Lamborghini na meždunarodnom avtomobilьnom salone vo Frankfurte - Sputnik Srbija
Pratite nas
Superautomobile zbog njihove visoke cene može da priušti samo jedan odsto najbogatijih ljudi na svetu, ali su se Vijetnamci dosetili kako da za samo 100 evra naprave superautomobile, među kojima su i njihovi „ferari“, „lamborgini“ i „bugati“.

Vijetnam nije zemlja u kojoj ima mnogo bogatih ljudi, čiji prihodi omogućavaju kupovinu automobila sa cenom od nekoliko stotina hiljada, pa do milion i više evra, koliko koštaju pojedini primerci čuvenih „ferarija“, „lamborginija“, „bugatija“ ili drugih prestižnih marki.

Međutim, i u Vijetnamu ima ljubitelja kojima je benzin u krvi, pa žele da imaju svoj primerak superautomobila. Istina, samo repliku, čija je ukupna vrednost oko 100 evra, ali ipak mogu u njoj da se provozaju.

Grupa okupljena oko vijetnamskog NHET TV kanala na Jutjubu bavi se pravljenjem replika superautomobila, ali materijal koji koriste košta oko 100 evra. To nije ni čudno, s obzirom da se uglavnom radi o materijalu sa otpada, dok je karoserija izrađena od kartona.

Ipak, ovakvi automobili mogu da se voze i imaju skoro sve delove kao i pravi četvorotočkaši.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala