Premijer Belgije u borbi sa maskom /video/

© Foto : TwitterKoen Gins
Koen Gins - Sputnik Srbija
Pratite nas
Belgijski potpredsednik vlade i ministar pravde Koen Gins imao je poteškoća da namesti masku na lice, a snimci na društvenim mrežama postali su viralni.

​Tokom posete fabrici za šivanje ručnih izrađenih maski u Luvenu, ministar pravde Koen Gins želeo je da pokaže kako se stavlja maska i izabrao je jednu sa mašnicama, izveštava RTBF.

Ali imao je malo poteškoća i našao se u borbi sa maskom. Postavio je masku na čelo, zatim je namestio na oči, a kad je video da mu ne ide najbolje, prokomentarisao je kako su mu uši prevelike, što je izazvalo smeh prisutnih.

Gins nije jedini funkcioner neumešan u stavljanju maske. Fadil Novalić, premijer Federacije Bosne i Hercegovine otpakovao je masku, a potom je kanapčiće koje se stavljaju iza ušiju – pokušao da veže oko vrata. Ni posle drugog pokušaja nije se snašao, pa mu je ubrzo stigla pomoć od saradnika iz kabineta. Međutim, i posle intervencije,  masku  namenjenu za pokrivanje nosa i usta je vezao oko vrata.

I južnoafrički predsednik Siril Ramafosa jedno svoje obraćanje je završio pozivom ljudima da nose zaštitne maske, a onda bezuspešno demonstrirao kako se ona stavlja.

Predsednik Ramafosa dobro je podneo šale na svoj račun, a kasnije se na televiziji našalio da će da pokrene emisiju u kojoj će podučavati ljude kako da pravilno stave masku.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala