Igrica meke moći: Uskoro izlazi simulator života pape /video/

© Foto : screenshot/Ultimate Games S.A.Simulator papskog života
Simulator papskog života - Sputnik Srbija
Pratite nas
Katolici i obožavatelji pape Franje uskoro bi mogli dobiti igru koja će ih oduševiti. Simulator koji će uskoro na tržište izbaciti kompanija „Ultimet gejms“ omogućiće svima, koji to žele, virtuelni pogled na svet očima poglavara Katoličke crkve.

„Realistični simulator pape. Suočite se s problemima modernog sveta sa stanovišta Crkve, donosite odluke koje će uticati na sudbinu čovečanstva, upravljajte masama i bodrite ih. Putujte svetom i borite se za mir“, stoji u opisu igrice, prenosi „Indeks“.

Igra počinje na dan konklave, kada igrač postaje novoizabrani pontif — on bira svoj grb i to može uticati na tok igre.

Međutim, svaka odluka o mešanju u sudbinu sveta ima cenu — svojim postupcima jačate veru drugih, ali vi gubite snagu u igrici. Kada vam ponestane snage, možete je dobiti moleći se i sumirajući postignuća određenog dana.

„Papa iza sebe nema vojnu ili ekonomsku moć, ali on ima i druga sredstva uticaja na svet, što je bilo očigledno osamdesetih, na primer, kada se komunistički sistem u Poljskoj srušio“, rekao je šef kompanije „Ultimet gejms“ Poljak Mateus Zavacki.
Pokemon go - Sputnik Srbija
Kad je Pokemon poslao stotine dece u bolnicu... Oprezno gledajte televiziju

Na Jutjubu je pre nedelju dana objavljena prva najava za simulator, a Zavacki je rekao da se simulator nalazi u najranijoj fazi razvoja i da je trejler objavljen u ilustrativne svrhe.

Još nije poznat tačan datum izlaska simulatora na tržište, ali su iz kompanije napomenuli kako će se to dogoditi uskoro.

Glavni investitor „Ultimet gejmsa“ je izdavač „Plej vej“, koji je kreirao igru pod nazivom „Ja sam Isus Hrist“, gde je korisnik putovao svetom čineći čuda.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala