Humani gest Crvene zvezde oduševio Britance: Klub iz Srbije pokazao klasu /foto/

© Sputnik / Radoje PantovićFudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija
Pratite nas
Odluka Fudbalskog kluba Crvena zvezda da pokloni sezonske ulaznice zdravstvenim radnicima iz kovid bolnica u Srbiji, oduševila je britanske medije, koji izveštavaju o ovom potezi srpskog šampiona.

„Crvena zvezda je odlukom da pokloni sezonske ulaznice zdravstvenim radnicima iz kovid bolnica u Srbiji pokazala klasu“, ocenio je engleski list „San“.

Kako se navodi u tekstu ovog tiražnog tabloida, srpski šampion će verovatno podeliti oko 10.000 ulaznica, što je petina kapaciteta stadiona.

​„Kapa dole, naklon do poda i neizmerna zahvalnost za sve medicinare u Srbiji, jer su oni heroji današnjice. Njihova stručnost, požrtvovanje u toku pandemije virusa korona teško da mogu rečima da se opišu, a posebno da se nagrade. Nisu marili za sebe, radeći do poslednjeg atoma snage, na stotine ih se i samo zarazilo, neki su i život dali. Fudbalski klub Crvena zvezda, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, svim medicinskim radnicima iz kovid bolnica u Srbiji, koji to naravno žele, obezbediće besplatne sezonske ulaznice za narednu takmičarsku sezonu“, citiraju engleski mediji saopštenje Zvezde.

​Podseća se i da Zvezda aktivno učestvuje u borbi protiv virusa korona, uključujući i finansijsku pomoć fudbalera i trenera Dejana Stankovića za kupovinu medicinske oprema i testova.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala