Tramp optužio demokrate: Dobro se provode tokom pandemije, jedu sladoled i ne žele da rade

© AP Photo / Alex BrandonPredsednik SAD Donald Tramp sa američkim senatorima u Kongresu
Predsednik SAD Donald Tramp sa američkim senatorima u Kongresu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kongresmeni-demokrate ne žele da rade usled pandemije virusa korona, odmaraju se i jedu sladoled, dok je istovremeno u zemlji neophodno utvrditi nove mere pomoći postradalima, izjavio je američki predsednik Donald Tramp.
„Demokrate ne žele da se vrate poslu. Mislim da bi trebalo, ali oni ne žele. Uživaju u svom odmoru, a ne bi smeli. Ali, oni to rade. Verujem da ste videli (predsednika Predstavničkog doma) Nensi Pelosi, koja je jela sladoled u večernjoj emisiji. Demokrate se dobro provode“, izjavio je Tramp.

Podsetimo, u utorak je saopšteno da Predstavnički dom Kongresa Sjedinjenih Američkih Država, u kom većinu čine demokrate, neće početi s ponovnim zasedanjima 4. maja zbog virusa korona, pozivajući se na to da je u Vašingtonu još uvek na snazi režim „ostajanja kod kuće“ usled rasta oboljevanja od kovid 19.

Kako se navodi, predviđeno je da ove mere zbog pandemije virusa korona budu na snazi u SAD još najmanje do sredine maja.

© AP Photo / Alex BrandonPredsednik SAD Donald Tramp i predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi
Tramp optužio demokrate: Dobro se provode tokom pandemije, jedu sladoled i ne žele da rade - Sputnik Srbija
Predsednik SAD Donald Tramp i predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi

Prema očekivanjima, Predstavnički dom je trebalo da razmotri novi paket mera za podršku ekonomiji, uključujući finansijske nadoknade državama, pogođenim povećanim zahtevima za pomoć za nezaposlene.

Ranije je Nensi Pelosi učestvovala u jednoj od popularnih večernjih zabavnih emisija, gde je pokazala velike zalihe sladoleda u svom frižideru i pojela jednu porciju u direktnom emitovanju.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala