Ruski stručnjak: NLO na video-snimcima Pentagona nisu vanzemaljci /video/

CC0 / / NLO, vanzemaljci
NLO, vanzemaljci - Sputnik Srbija
Pratite nas
Neidentifikovani leteći objekti na video-snimcima američkog Ministarstva odbrane nemaju veze s vanzemaljskim civilizacijama, već to mogu biti atmosferski ili radarski fenomeni, smatra direktor ruskog Instituta za kosmičku politiku Ivan Mojsejev.
„To su zaista neidentifikovani leteći objekti. Mogu biti u pitanju atmosferske pojave ili radarski fenomeni, što se najčešće i dešavalo“, izjavio je Mojsejev.

Kao primer, on je naveo video-snimke NLO-a koji su ranije kružili internetom, a za koje se, zapravo, ispostavilo da su avioni snimljeni iz pogrešnog ugla ili lansirane rakete, uglavnom s kosmodroma „Pleseck“.

Na video-snimcima Ministarstva odbrane Sjedinjenih Američkih Država vide se neki leteći objekti, koji po spoljašnjosti nisu ni avioni, ni helikopteri, ni neke druge poznate letelice.

Mojsejev smatra da to nema veze s vanzemaljcima.

„Naravno da nema nikakvih vanzemaljaca i nikakvih vanzemaljskih civilizacija“, zaključio je on.

Podsetimo, američki Pentagon je juče na svom sajtu objavio video-snimke na kojima su zabeležne „neidentifikovane pojave“. Prema podacima ove službe, jedan od tri objavljena video-snimka Ratne mornarice Sjedinjenih Američkih Država nastao je novembra 2004. godine, a druga dva u januaru 2015. godine.

Svi oni su 2007. i 2017. godine objavljeni na internetu bez sankcionisanja Pentagona, a američka Ratna mornarica potvrdila je da su u pitanju originalni snimci.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala