Parižani zaplesali na ulici , prkoseći karantinu /video/

© AP Photo / Christophe EnaPrazna Jelisejska polja u Parizu. Predsednik Francuske Emanuel Makron naložio je stroga ograničenja slobode kretanja u cilju sprečavanja širenja koronavirusne infekcije.
Prazna Jelisejska polja u Parizu. Predsednik Francuske Emanuel Makron naložio je stroga ograničenja slobode kretanja u cilju sprečavanja širenja koronavirusne infekcije. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na društvenim mrezama pojavio se snimak Parižana kako plešu na ulici uz muziku, koju je sa balkona puštao trenutno nezaposleni pozorišni tehničar Nejtan Sebah.

Snimak je, međutim, naišao na kritike na društvenim mrežama, a Sebah se izvinio zbog svog gesta.

On se u subotu uveče zahvalio zdravstvenim radnicima na borbi protiv virusa korona, a duh među građanima pokušao je da podigne polučasovnim muzičkim sekcijama, prenosi AP.

Njegov gest dobre volje, međutim, nisu svi dobro prihvatili, a policija mu je pokucala na vrata i održala lekciju zbog toga što je manja, ali energična grupa ljudi, zaplesao ispod balkona tehničara.

„Policija je rekla da je muzika na balkonu veoma dobra ideja, ali ne ovako, preopasno je“, rekao je Sebah u jednom telefonskom intervjuu. 

Pročitajte još: 

Popuštaju mere: Potpuno ograničenje kretanja još samo sledećeg vikenda 

Više me plaši Kovid 19 od variole vere! Upozorenje šefice laboratorije u vreme velikih boginja /video/ 

Žena koja je prva u istoriji otkrila i snimila virus korona, a u početku joj niko nije verovao

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala