Nije ih zaboravio ni tokom pauze: Đoković proslavio dan svojih navijača /video/

© AP Photo / Ng Han GuanSrpski teniser Novak Đoković sa navijačima u Melburnu, na Australijan openu
Srpski teniser Novak Đoković sa navijačima u Melburnu, na Australijan openu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novak Đoković nije zaboravio na svoje navijače ni tokom pauze u teniskoj sezoni zbog pandemije virusa korona.

Najbolji teniser planete družio se sa najvernijim pratiocima, koji su proslavili „Dan navijača Novaka Đokovića“ 25. aprila, koji se obeležava već sedam godina, prenosi B92.

„Srećan #NoleFamDay svima. Zahvalan sam svakom navijaču za pozitivnu energiju i podršku koju širi, to mi mnogo znači. Svima vam šaljem ljubav“, objavio je Đoković na društvenim mrežama.

​To, međutim, nije bilo sve što je Novak uradio u subotu, jer je zatim na Instagramu u uživo razgovor uključio osnivača Fan kluba, Argentinku Silvinu Funes.

Funes je, pored toga što je jedan od najvećih fanova srpskog tenisera, devojka koja je želela da upozna Đokovića na turniru u Indijan Velsu, pa je zbog toga ostala „zarobljena“ u Americi kada je izbila pandemija.

​Upravo zbog toga je Novak odlučio da je „ugosti“ i da sa njom porazgovara.

„Video sam fotografije, snimke i sve što ste radili na društvenim mrežama. Želeo bih da se zahvalim svima. Ljudi, volim vas sve. Imam ludu porodicu navijača. Iz dubine srca se zahvaljujem jer me podržavate više od 10 godina“, rekao je Đoković i upitao je gde se trenutno nalazi.

Kada mu je rekla da je i dalje kod prijateljice Mirjane u Las Vegasu, i da čeka na povratak u rodnu zemlju, pružio joj je podršku.

​„Žao mi je što si imala toliko problema u poslednjih nedelja i meseci. Znam da je Elena (Đokovićev agent) stupila u kontakt sa tobom i Mirjanom, mnogo pozdravi i nju. Držite se zajedno. Želim da budeš bezbedna i nadam se da ćeš se uskoro vratiti u Argentinu“, dodao je Novak.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala