Guverner italijanske regije: Jesi li glup ili budala?

© AP Photo / Alessandro FucariniKarabinjeri patroliraju Palermom
Karabinjeri patroliraju Palermom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Guverner italijanske regije Kampanija odgovorio je na pismo jednog građanina pitanjem da li je glup ili budala zbog žalbe da se ne vraća noćni život.

Guverner italijanske regije Kampanija Vinćenco De Luka, čija je popularnost ovih dana znatno porasla zbog njegovih orignialnih obraćanja stanovnicima regije o tome kako se ponašati u vreme epidemije virusa orona, vratio se „uživo” da govori na Fejsbuku kako bi objasnio „Fazu 2“ i tako ponovo pokazao svoj temperament.

Na pismo u kome se stanovnik Kampanije žali da se u „Fazi2“ neće moći nastaviti uobičajeni noćni život, prvo je ponovio da će se i u drugoj fazi morati strogo pridržavati mera zabrane, pre svega međusobne distance od najmanje jednog metra, i potvrdio da neće biti povratka na stanje od pre tri meseca, a onda je eksplodirao:

„Ma, jesi li glup ili si budala? Postoji neko kome je vrana popila mozak i ko nije do kraja razumeo da je „Faza 2“ povratak, ne na stanje od pre tri meseca, već stanje razboritosti i zaštite od opasnosti ponovnog širenja zaraze”, napisao je de Luka.

Uveravam vas da nećemo gubiti minut vremena, dodao je, ako situacija ne bude mirna, nećemo slušati nikakav pritisak, nastavio je guverner.

„Učinićemo ono što je potrebno da zaštitimo živote članova naše porodice“ ,poručio je guverner Kampagnije Vićenco De Luka.

Pročitajte još: 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala