Srpsko-ruska borba protiv virusa: Dezinfikovani „Čair“, Paraćin, Ćuprija... /foto, video/

© Ministarstvo odbrane SrbijeJedinice ABHO Vojske Srbije i Oružanih snaga Ruske Federacije završili su dezinfekciju privremene bolnice u niškoj Hali „Čair”.
Jedinice ABHO Vojske Srbije i Oružanih snaga Ruske Federacije završili su dezinfekciju privremene bolnice u niškoj Hali „Čair”. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Jedinice ABHO Vojske Srbije i Oružanih snaga Ruske Federacije završili su dezinfekciju privremene bolnice u niškoj Hali „Čair”, u kojoj su prethodnih 20 dana boravili pacijenti pozitivni na korona virus s lakšom kliničkom slikom, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Posle izvršene dezinfekcije, hala „Čair“ biće konzervirana, odnosno zatvorena i stavljena u stanje mirovanja, ali će prema potrebi moći ponovo da se aktivira u roku od sat vremena.

© Ministarstvo odbrane SrbijeJedinice ABHO Vojske Srbije i Oružanih snaga Ruske Federacije završili su dezinfekciju privremene bolnice u niškoj Hali „Čair”
Srpsko-ruska borba protiv virusa: Dezinfikovani „Čair“, Paraćin, Ćuprija... /foto, video/ - Sputnik Srbija
Jedinice ABHO Vojske Srbije i Oružanih snaga Ruske Federacije završili su dezinfekciju privremene bolnice u niškoj Hali „Čair”

Pripadnici Centra ABHO i 246. bataljona ABHO i danas su angažovani na različitim pravcima sa zadatkom preventivne dezinfekcije komunikacija i javnih površina, odnosno na dezinfekciji ulica i objekata u Paraćinu, Ćupriji, Kruševcu, Bačkoj Topoli, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Zaječaru i Knjaževcu.

Takođe, jedinice ABHO obavljaju dezinfekciju medicinskog i nemedicinskog osoblja angažovanog u privremenim bolnicama na Beogradskom i Novosadskom sajmu, ali i dezinfekciju svih prilaznih puteva i površina oko tih bolnica.

© Ministarstvo odbrane SrbijeJedinice ABHO Vojske Srbije i Rusije angažovane su na različitim pravcima sa zadatkom preventivne dezinfekcije komunikacija i javnih površina.
Srpsko-ruska borba protiv virusa: Dezinfikovani „Čair“, Paraćin, Ćuprija... /foto, video/ - Sputnik Srbija
Jedinice ABHO Vojske Srbije i Rusije angažovane su na različitim pravcima sa zadatkom preventivne dezinfekcije komunikacija i javnih površina.

Jedinice ABHO Vojske Srbije tokom angažovanja zadatke izvršavaju uz obavezno poštovanje svih mera zaštite, s ciljem sprečavanja širenja virusne infekcije kovid 19.

© Ministarstvo odbrane SrbijeJedinice ABHO Vojski Srbije i Rusije dezinfikuju ulice u Paraćinu.
Srpsko-ruska borba protiv virusa: Dezinfikovani „Čair“, Paraćin, Ćuprija... /foto, video/ - Sputnik Srbija
Jedinice ABHO Vojski Srbije i Rusije dezinfikuju ulice u Paraćinu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala