Spojila ih korona: 97-godišnji penzioneri pronašli ljubav zahvaljujući pandemiji

© PixabayVirus korona, penzioneri, ilustracija
Virus korona, penzioneri, ilustracija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Dvoje penzionera iz engleskog grada Prestviča u grofoviji Veliki Mančester shvatili su da se vole i odlučili su da započnu zajednički život zbog pandemije virusa korona, prenosi britanski list „San”.

Kako prenosi list, ratni heroji, 97-godišnji Robert Volš i Lilijan Grandi, upoznali su se na Dan sećanja u novembru 2019. godine. Nekada, tokom rata, Volš je služio na podmornici, a Grandijeva je pomagala u proizvodnji bombardera. Njih dvoje su našli zajednički jezik i počeli da se sastaju tri puta nedeljno.

Kada je počela pandemija, Volš i Grandijeva su shvatili da više ne mogu da žive jedno bez drugog i zato su pre uvođenja režima stroge samoizolacije odlučili da svom odnosu daju novu dimenziju. Penzioneri su shvatili da su pronašli ljubav i da treba da žive zajedno.

„Zaljubio sam se u nju nepovratno. Nas dvoje smo pronašli dobru stranu ovog strašnog virusa: zajedno smo“, istakao je Volš.

Sada Volš za svoju dragu svira ukulele u dvorištu. Zaljubljeni par zajedno peva ratne pesme kako bi se zabavili za vreme karantina.

Svako od njih nekada je bio u braku, ali su u međuvremenu ostali bez supružnika.

Njih dvoje počeli su zajednički život nakon odobrenja porodica i još uvek spavaju u odvojenim sobama: Volš je zauzeo slobodnu sobu u kući svoje drage Lilijan.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala