Ljajić: Sedi kući, savi se

© Foto : Jutjub/ RTV Novi PazarSedi kući i savi se
Sedi kući i savi se - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tekst za pesmu "Sedi kući i savi se", kojom se građani pozivaju da poštuju mere Vlade Srbije i Kriznog štaba koje se odnose na prevenciju širenja virusa korona, napisao je potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Pesmom i spotom koji je sniman u Novom Pazaru, Ljajić je apelovao na sve građane da ostanu kod kuće jer je to trenutno najvažnije. U Novom Pazaru inače se od davnina nestašnoj deci govori "savi se", što znači da treba da se umire.

"Pesma je namenjena mlađim ljudima jer oni nešto manje poštuju te mere. Ovo je jedan od načina da apelujemo na njih, ali i na sve ostale građane", rekao je Ljajić.

On je naglasio da je veoma važno da sve javne ličnosti uzmu učešće u kampanji koja za cilj ima da se pozovu građani da ostanu kod svojih kuća.

Ljajić je pre nekoliko godina napisao tekst za pesmu "Balada o majci" koju je otpevala Ana Bekuta. Nekoliko tekstova napisao je i za Halida Muslimovića. Ljajić trenutno radi i na sevdah operi koju bi trebalo da režira Jug Radivojević.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala