Gest policajke iz Loznice koji je oduševio mnoge

© Tanjug / ANDRIJA VUKELICPolicija Srbija
Policija Srbija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Žena iz Loznice je na društvenoj mreži podelila veoma neobičnu priču koja je naišla na oduševljenje mnogih, a koja se odigrala u vreme policijskog časa, pošto je ostala bez jaja neophodnih za uskršnje praznike. Ona je pomoć u rešavanju problema zatražila od policije.

„Jedna lepa priča nastala za vreme današnjeg policijskog časa. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500 metara od kuće da pozajmim od drugarice“, počinje priču korisnica Tvitera.

Na njeno iznenađenje policajka sa kojom je razgovarala, rekla joj je da postoje dve opcije da rizikuje i proba da ode do drugarice ili da sačeka da ona završi smenu i donese joj jaja.

„I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donela mi jaja za tortu“, navela je oduševljena žena iz Loznice.

„Blic“ je uspeo da pronađe policajku koja je pomogla svojoj sugrađanki.

„Jeste, to sam bila ja. Ali ne bih volela da se moje ime pominje u javnosti, samo sam htela da pomognem. Jeste lepa priča, ali moj posao je da pomognem, a posao je posao. Nisam to uradila za pažnju“, potvrdila je policajka iz Loznice navodeći da je prosto sve njoj to u okviru službe.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala