Ruski hoteli nude usluge „samoizolacije“

© Sputnik / Maksim BlinovApartman u hotelu u Moskvi
Apartman u hotelu u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Samoizolacija“ u hotelima postaje sve popularnija u Rusiji, a takve usluge nude hoteli širom zemlje, prenose ruski mediji.

„Svakodnevno detaljno čistimo i dezinfikujemo ceo hotel. Doručak se može naručiti u sobu, a u celom hotelu možete koristiti antiseptička sredstva potpuno besplatno“, navodi se u saopštenju jednog moskovskog hotela, koji poziva građane da provedu samoizolaciju kod njih.

Zamenik direktora odeljenja za prodaju hotela „Novotel Moskva centr“ Kristina Mužičkova ističe da je predlog stanovnicima da se jeftino izoluju u hotelu – uzajamna pomoć.

„Pomažemo ljudima, kojima je neophodna samoizolacija, a oni nama pomažu tako što hotel nastavlja sa radom“, objasnila je ona.

Pojedini hoteli su samo prilagodili postojeće usluge. Na primer, hotel „Hanoj Moskva“ sprovodi dezinfekciju, organizuje dostavu hrane gostima i meri temperaturu klijentima i osoblju.

„Nemamo ponudu naznačenu kao 'samoizolacija', ali hotel radi. Gosti odsedaju kod nas“, izjavila je recepcionerka hotela Margarita.

Prema mišljenju predsednika Federacije ugostitelja i hotelijera Rusije Igora Buharova, uprkos činjenici da hoteli nude specijalne uslove u skladu sa pandemijom virusa korona, ta sfera ipak trpi velike gubitke.

Čitajte na sajtu Sputnjika najnovije informacije o pandemiji virusa korona u svetu i kod nas.

Pročitajte još:

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala