Prvo obraćanje Borisa Džonsona nakon izlaska iz bolnice: Lekari su mi spasili život /video/

© AP Photo / Aaron ChownBoris Džonson ispred sedišta Konzervativne partije nakon zvaničnog objavljivanja rezultata glasanja. 160 000 članova Konzervativne partije izabralo je Džonsona za partijskog lidera.
Boris Džonson ispred sedišta Konzervativne partije nakon zvaničnog objavljivanja rezultata glasanja. 160 000 članova Konzervativne partije izabralo je Džonsona za partijskog lidera. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Britanski premijer Boris Džonson otpušten je iz britanske bolnice u kojoj se lečio od Kovid-19, a u prvom obraćanju zahvalio je lekarima koji su ga lečili i spasili mu život.

Džonson je prvu video-poruku nakon izlaska iz bolnice objavio na svom Tviter nalogu. 

On je u poruci zahvalio Službi javnog zdravlja i svim zaposlenima u bolnici „Sent Tomas” gde je proveo nedelju dana, između ostalog i na intenzivnoj nezi, što su mu „spasili život”.

​Podsetimo, britanski premijer je još 27. marta objavio da je pozitivan Kovid-19, a 5. aprila saopšteno je da je priključen na respirator.

Kada je Džonson prvi put prebačen na intenzivnu negu u ponedeljak uveče, kolege iz kabineta saznale su da su mu šanse da preživi 50-50, ali nakon tri kritične noći koje je proveo na intenzivnoj nezi, oni su odahnuli.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala