Boris je vaskrsao: Porodica britanskog premijera o njegovom zdravstvenom stanju

© AP Photo / Craig RuttleBoris Džonson
Boris Džonson - Sputnik Srbija
Pratite nas
Porodica britanskog premijera Borisa Džonsona sa oduševljenjem je konstatovala, nakon njegovog izlaska sa odeljenja intenzivne nege gde je lečen od virusa korona, da je „on vaskrsao“.

Džonsonova porodica je tako, govoreći o njegovom oporavku i zdravstvenom stanju pošto je zaražen virusom korona, napravila aluziju na današnji praznik Uskrs po Gregorijanskom kalendaru, govoreći „on je vaskrsao“, prenosi Tanjug pisanje britanskog „Dejli mejla“.

Džonsonovi prijatelji, koji su bili obavešteni koliko je britanski premijer bio blizu smrti, otkrili su tom listu da se on u bolnici zabavlja čitajući stripove o Tin-Tinu.

Prijatelji su preneli i njegovu poruku da svoj život duguje lekarima u londonskoj bolnici Sent Tomas koji su se brinuli o njemu.

Kada je Džonson prvi put prebačen na intenzivnu negu u ponedeljak uveče, kolege iz kabineta saznale su da su mu šanse da preživi 50-50, ali nakon tri kritične noći koje je proveo na intenzivnoj nezi, oni su odahnuli.

Jedan od članova kabineta rekao je za „Sandej tajms“ da ih je stanje premijera iznenadilo, jer su svi „nekako smatrali da su nepobedivi“.

Za sada, navodi se, Džonson uživa u svojim stripovima i pismima i ultrazvučnim slikama nerođene bebe koje mu svakodnevno šalje verenica.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala