Vučić: Slušam lekare, biću testiran ako bude potrebe

Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je svakodnevno u kontaktu sa lekarima i da će biti testiran ako bude potrebe za tim.
„Razgovaram sa lekarima svakog dana i ako postoji bilo kakva šansa, ne simptom, nego šansa da sam zaražen, biću testiran“, rekao je predsednik, odgovarajući na pitanja novinara da li je testiran nakon što je ustanovljeno da je njegov sin Danilo pozitivan na kovid 19.

Predsednik Srbije je na konferenciji za medije, organizovanoj nakon predaje medicinske pomoći Nišu, kratko govorio o zdravstvenom stanju njegovog 22-godišnjeg sina koji je zaražen korona virusom.

On je rekao da se sa sinom video, ali da se pridržavao svih preporuka i bio na značajnoj udaljenosti od njega.

„Video sam sina i volim ga beskrajno i neću zbog toga da Vam se pravdam, ali sam ga video i bio na značajnoj udaljenosti od njega. Hvala Vam što ste zabrinuti, znam da mnogo brinete vi iz ’Dojče velea‘ i za moje zdravlje i zdravlje mog sina“, rekao je Vučić novinaru te medijske kuće.

„Nadam se da ću dočekati da Danilo ode na Sajam, a posle Sajma kući“, dodao je predsednik.

Vučić je podsetio da pre dva meseca, kada se on nije dobro osećao, nije želeo da obaveštava javnost, ali da su potom društvene mreže bile pune vesti o tome, te da je sada shvatio da treba da obavesti javnost o zdravstvenom stanju sina u jednoj rečenici.

„Smatrao sam da je važno da obavestim ljude da je moj 22-godišnji sin zaražen i više ni reč nisam rekao“, rekao je Vučić.

Pročitajte još: 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala