Kad se budete žalili na starlete, setite se kako ste napali Dariju

© Sputnik / Slobodan FilipovićDanica Grujičić - načelnica Odeljenja za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije i redovni profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu
Danica Grujičić - načelnica Odeljenja za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije i redovni profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Načelnica Centra za neuroonkologiju Neurohirurške klinike Kliničkog centra Srbije Danica Grujičić oglasila se na Instagramu i poslala poruku svima koji poslednjih dana napadaju zamenicu direktora Instituta za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut“ doktorku Dariju Kisić Tepavčević dok saopštava informacije o korona virusu u Srbiji.

„Ogorčena sam prostačkim i neprimerenim napadima na moju koleginicu Dariju od jednog broja ljudi. Radi se o pametnoj, uspešnoj i lepoj ženi koja je profesor državnog Medicinskog fakulteta i stručnjak u svojoj oblasti. Sve što je postigla je učinila napornim radom u nauci. Kada se sledeći put žalite što po medijima imate starlete, setite se kako ste dočekali uspešnu ženu, profesorku i naučnicu koja je napisala preko 150 naučnih radova“, napisala je doktorka Grujičić.

Doktorka Darija Kisić Tepavčević bila je meta napada na društvenim mrežama. Podsmešljivo je komentarisana njena frizura, izgled i način na koji govori.

Pročitajte još:


 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala