Rusku televizijsku ekipu napali zaposleni bolnice u Njujorku /video/

© AP Photo / Mary AltafferNjujork
Njujork - Sputnik Srbija
Pratite nas
Snimateljsku ekipu ruske državne radio-televizijske kompanije (VGTRK) napali su zaposleni u bolnici u Njujorku tokom intervjua s lekarom, koji je govorio o situaciji s virusom korona u tom gradu.

O incidentu je za TV kanal „Rosija 1” ispričao dopisnik „VGTRK” Valentin Bogdanov, a deo kadrova je prikazan u programu „Vesti nedelje” na toj televiziji.

Prema njegovim rečima, tokom intervjua lekara Iraklija Buziašvilija (kolege glavnog doktora u moskovskoj bolnici u Komunarki Denisa Procenka, koji je oboleo od Kovid-19), pritrčali su zaposleni u bolnici i pokušali da spreče lekara da govori, a članove TV ekipe su i bukvalno napali.

Bogdanov ističe da je lekar govorio o opštoj situaciji u SAD, a ne o samoj bolnici, a incident se odigrao na ulici, van teritorije bolnice. On još dodaje da je policija stajala nedaleko odatle, ali, moguće je da ništa nisu videli.

Prema informacijama, u SAD je najteža situacija s virusom korona u svetu. Tamo je registrovano skoro 274 hiljade obolelih od Kovid-19, a 7 hiljada osoba je preminulo.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala