Delfini se obradovali lenjivcu i postali hit na internetu /video/

© Foto : Vjačeslav RjabovDelfini Jaša i Jana
Delfini Jaša i Jana - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pandemija koronavirusa ne utiče na šarolikost biljnog i životinjskog sveta. Fotografije i video iz teksaškog terarijuma oduševile su svet. Lenjivcu su se u obilasku najviše obradovali delfini.

Iako nam se zbog pandemije koronavirusa često čini da se oko nas ne događa ništa dobro, ako se okrenemo prirodi i životinjama, videćemo da je u njihovom svetu poprilično šareno, piše hrvatski Indeks.

Priroda se čisti od štetnih čovekovih uticaja, a životinje su slobodnije nego ikada. Osim što divlje životinje ovih dana šetaju ulicama metropola, životinje iz ZOO vrtova su srećnije i slobodnije. Mnoge od njih uživaju u obilascima terarijuma i ZOO vrtova, a pri upoznavanju s novim vrstama u njima se budi neviđena sreća.

Pravi primer za to je video čikaškog akvarijuma Šed u kom pingvini slobodno trče, kao i fotografije zoološkog vrta Pairi Daiza iz Belgije na kojima se vide orangutani koji uživaju u društvu vidri.

Ovih dana postale su popularne fotografije i video teksaškog akvarijuma u kom je glavni lik omiljena životinja mnogih ljudi. Radi se o ljenjivcu, kog su zaposleni odveli u obilazak terarijuma i kome su se najviše obradovali delfini. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala