Ruski stilista: Samoizolacija će kardinalno promeniti izgled ljudi

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaFinalistkinje Mis Rusija -2018
Finalistkinje Mis Rusija -2018 - Sputnik Srbija
Pratite nas
Za Ruse neće biti velika tragedija ako mesec dana ne budu posećivali salone lepote, ali čim se završi samoizolacija, svi će pohrliti da se dovedu u red, rekao je za portal „Vzgljad“ ekspert za modu, stilista Vladislav Lisovec.
„Ne mislim da će biti neka velika tragedija za Ruse ako se saloni lepote zatvore mesec ili nešto više. To nije tako veliki period da naša kosa poraste do pojasa. Za mesec i po ona poraste vrlo malo. Naravno, mi nećemo izgledati simpatično, ali sada i nije vreme da se misli na lepotu“, rekao je Lisovec.

Ekspert smatra da će ljudi koji umeju da se brinu o kosi sami uspešno raditi manikir i slične stvari i kod svoje kuće.

„Mislim da će, čim se sve otvori, svi pohrliti da se dovedu u red, ako bude bilo novca. Tokom samoizolacije će im dosaditi svoj izgled, pa će požuriti u salone i sigurno će nešto kardinalno promeniti, jer se čovek umori od sedenja u istoj prostoriji mesec dana i želi promene koje može izvesti uz pomoć spoljašnjeg izgleda“, ispričao je Lisovec.

Zbog pandemije virusa korona predsednik Vladimir Putin je naložio da se zatvore saloni lepote i frizerski saloni u narednih mesec dana.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala