Prva žrtva virusa korona u Sremu: U KCV preminuo muškarac (65)

© Tanjug / JAROSLAV PAPHitna pomoć
Hitna pomoć - Sputnik Srbija
Pratite nas
Prvi oboleli pacijent od virusa korona sa područja iriške opštine preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine. Ovo je potvrdio za „Novosti“ Branislav Nedimović, član Republičkog kriznog štaba u borbi suzbijanja virusa korona.

Šezdesetpetogodišnji muškarac koji je živeo u Šatrincima, prošle nedelje je prebačen u KCV u Novi Sad posle pogoršanog zdravstvenog stanja, ali je nažalost i pored svih napora lekara izgubio bitku.

„On je prvo dobio visoku temperaturu koja se nekoliko dana nije snižavala, uradili su mu test koji je pokazao da je pozitivan na KOVID-19. Sve to vreme dok je bio u kućnoj izolaciji obilazila ga je policija, sada to isto rade, ali zbog njegove porodice koja je ostala ovde u selu. Inače, oni su u Beogradu“, rekla je za „Novosti“ pre nekoliko dana žena iz ovog sela koja se takođe nalazi u karantinu sa svojom porodicom.

Još nekoliko porodica koje su bile u kontaktu sa čovekom kod kojeg je potvrđeno da ima virus korona, nalaze se u kućnoj izolaciji.

Prema rečima Nedimovića, na području Srema trenutno ima 19 inficiranih osoba od virusa korona, a u poslednja dva dana sve testirane osobe su bile negativne.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala