NIS poklanja 270 tona goriva „Er Srbiji“ za dopremanje medicinske pomoći

© Foto : NISNIS
NIS - Sputnik Srbija
Pratite nas
Naftna industrija Srbije odlučila je da sa 270 tona avio-goriva pomogne herojske napore našeg nacionalnog avio-prevoznika, čije letelice u Srbiju svakodnevno dopremaju medicinsku opremu i vraćaju srpske državljane.
„Ovim poklonom NIS i zaposleni u toj kompaniji ujedno žele da izraze zahvalnost zaposlenima srpskog nacionalnog avio-prevoznika koji su se odmah stavili na raspolaganje državi i građanima Srbije i nesebično se angažovali na vitalnim zadacima za suzbijanje korona virusa u našoj zemlji“, saopštila je Naftna industrija Srbije.

Zajedničkom akcijom, NIS i „Er Srbija“ daju pun doprinos naporima Republike Srbije da se suzbije epidemija virusa Kovid-19 i da se omogući da pomoć što pre bude stavljena na raspolaganje našim zdravstvenim radnicima i građanima, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, svoj doprinos u podršci zajednici aktivno pruža i Klub volontera NIS-a čiji su članovi realizovali brojne akcije podrške građanima, pre svega starijima, koji su u uslovima epidemije najugroženija kategorija stanovništva.

„Uz svakodnevnu pomoć starijim sugrađanima, kojima naše kolege kupuju i nose namirnice, članovi Kluba volontera NIS-a takođe su angažovani i na izradi zaštitnih maski, dezinfikovanju javnih površina i drugim poslovima koji doprinose suzbijanju širenja virusa Kovid-19“, navodi se u saopštenju NIS-a.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala