Ljubav u doba korone: Kako joj prići? Lako, ako ti se sviđa, imaš pamet i dron /video/

CC0 / unsplash / Dron i pismo
Dron i pismo - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na pitanje kako da priđete devojci u vreme karantina ili policijskog časa malo ko ima odgovor, jer je danas ceo svet osuđen na izolaciju, a socijalne mreže za upoznavanje savetuju razgovore preko video-poziva. Ipak, Džeremi Koen, mladi fotograf iz Njujorka našao je rešenje.

Dok je sam sedeo na svom balkonu, video je devojku koja je plesala na susednom krovu. Kako joj prići, kada niko iz kuće ne izlazi?! Mahnuo joj je, a ona je uzvratila. Ipak, Džeremi se nije predao, palo mu je na pamet da joj dronom pošalje poruku. Na papiru, koji je zakačio, ostavio je svoj broj telefona. I uskoro je dobio poruku – „Zdravo, ja sam devojka sa krova!“

​Tori Sinjarela, dvadesettrogodišnja Njujorčanka bila je oduševljena i pristala je na prvi sastanak. Kako kaže – to je definitivno bio najuzbudljiviji događaj u njenom životu u protekle dve nedelje.

Dogovorili su se da „izađu na večeru“. Ipak, u doba korone, svako je sto sa po jednim tanjirom postavio na svojoj terasi. Dalje je komunikacija tekla takođe preko telefona.

​Na drugi sastanak Džeremi je rešio da Tori ipak bliže upozna. Kako ne bi ni sebe ni nju podvrgao riziku, naduvao je oko sebe ogroman balon i sa cvećem se pojavio na njenim vratima. Cveće nije mogao da joj preda, a retki prolaznici bili su dirnuti prizorom para koji je u ovom izdanju prošetao ulicama Velike jabuke. Čak i policija, koja ih je zaustavila, tražila je samo da s njima napravi jedan selfi!

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli JEREMY COHEN (@jermcohen) dana

Džeremi se nada da će sada Tori smisliti način za njihov treći izlazak.

Fotograf koji je svaki korak snimio i objavio na socijalnim mrežama, imao je nekoliko desetina miliona pregleda. Jasno je koliko je ljudima danas potrebna bar jedna lepa priča iz karantina.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala