Šokantno priznanje Majka Tajsona: Drogirao sam se otrovom žabe - udahnem, izdahnem i umrem

© AFP 2023 / THOMAS SAMSONBivši bokserski šampion u superteškoj kategoriji Majk Tajson.
Bivši bokserski šampion u superteškoj kategoriji Majk Tajson. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Legendarni bokserski šampion Majk Tajson priznao ne neke od najgorih stavi iz svoje prošlosti, a kao prelomni trenutak da se odrekne svojih „demona“ naveo je drogiranje psihodeličnim otrovom žabe.

Majk Tajson vladao je svetskim boksom krajem osamdesetih i tokom devedesetih godina i činio se nepobedivim. Međutim, tokom i posle bokserske karijere pratile su ga brojne kontroverze, od korišćenja narkotika, zatvora zbog silovanja, do finansijskih problema, pa i bankrota. U jednom intervjuu pre petnaestak godina, Tajson je rekao da je „Ceo njegov život protraćen, ja sam greška“.

Posle burnih epizoda, ali i porodične tragedije, Tajson sada kaže da se okrenuo drugačijim vrednostima, te da ga najviše smiruju golubovi, čiji je pasionirani uzgajivač.

© Sputnik / Kirill Kallinikov / Uđi u bazu fotografijaBokser Majk Tajson na forumu „Sinerdži global forum“
Šokantno priznanje Majka Tajsona: Drogirao sam se otrovom žabe - udahnem, izdahnem i umrem - Sputnik Srbija
Bokser Majk Tajson na forumu „Sinerdži global forum“

O svojim negativnim stranama i doživljajima iz prethodnog života, sada često govori u emisiji koja se emituje na Jutjubu, a neke od njegovih priča su šokantne, prenose svetski mediji.

Tako je ispričao o iskustvu sa drogom koje mu je promenilo kompletan život.

„Drogirao sam se otrovom žabe krastače. On se osuši, pa se onda puši. Bilo je to nezamislivo, intergalaktičko iskustvo. Uzmem to, udahnem, izdahnem i umrem. Odem na nebo, mrtav sam. Zaista sam bio mrtav. Nisam postojao, nisam to bio ja. Bio sam veoma uplašen i zadnji put kada sam to uzeo, želeo sam neku moć. Kada sam završio s tim, shvatio sam da želim da pobegnem od strahova. Trebala mi je ljubav i zaljubio sam se u golubove“, ispričao je Tajson.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala