Zbog mržnje prema Srbiji ugrožavaju živote Građana Crne Gore

© Sputnik / Aleksandar MilačićAndrija Mandić
Andrija Mandić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da je šokiran izjavom potredjsednika Vlade Crne Gore Milutina Simovića da Crna Gora odbija respiratore koje je Srbija spremna da ustupi crnogorskom zdravstvenom sistemu.

„Ne mogu da vjerujem da mržnja ide do te mjere da se odbija mogućnost spasavanja života građana Crne Gore zato što ne volite Srbiju ili Andriju Mandića“, kazao je on.

Poručio je da ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i duže za to direktno Milutina Simovića, zbog ovog suludog poteza.

„Simović i ljudi iz vrha režima znaju da njima i članovima njihovih porodica ne mogu zafaliti respiratori i zato im je lako da se ovako ponašaju, jer ovakvim njihovim ponašanjem mogu biti pogođeni samo obični građani Crne Gore dok oni kao elita imaju obezbjeđene sve uslove“, kazao je Mandić.

On se na kraju svog reagovanja zahvalio presjednku Srbije Aleksandru Vučiću što je, kako je rekao, „postupio kao srpski lider, državnički odgovorno ali i ljudski i pošteno“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala