Predsedniče, izvinite, nećemo otpuštati radnike dok traje vanredno stanje

Pratite nas
Ivica Tončev izvinio se u saopštenju koje je dostavio medijima u ime vlasnika i menadžmenta hotela „Nais“ predsedniku Vučiću, ali i radnicima koji su se uznemirili zbog mogućnosti da izgube svoja radna mesta.

Tončev je kazao da će taj hotel, uprkos ekonomskim gubicima koji im predstoje, zadržati sve radnike na platnom spisku dok traje vanredno stanje, nezavisno od njihovog radnog statusa.

© Tanjug / Tanja ValičIvica Tončev, Josip Broz i Milutin Mrkonjić
Predsedniče, izvinite, nećemo otpuštati radnike dok traje vanredno stanje - Sputnik Srbija
Ivica Tončev, Josip Broz i Milutin Mrkonjić

U saopštenju dostavljenom medijima, Tončev navodi da su tu odluku doneli nakon reakcije predsednika Srbije, ali i, kako kaže, svesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazi Srbija.

Ranije danas, predsednik Vučić je na instagram profilu „budućnostsrbijeav“ napisao da hotel „Nais“ u vlasništvu Ivice Tončeva neće imati podršku države jer je otpustio 60 odsto zaposlenih.

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Molim poslodavce da čuvaju svoje radnike.

Objava koju deli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) dana

Istovremeno, Vučić je ponovio molbu poslodavcima da čuvaju svoje radnike.

„Odlučili smo da sačuvamo sve svoje radnike i njihove porodice da bismo uživali u vremenu koje dolazi nakon pobede nad virusom korona. Ovo teško vreme zahteva solidarnost svih nas i mi želimo da pokažemo da ćemo uvek biti uz Srbiju. Nastavićemo zajednički borbu protiv virusa korona i ekonomskih posledica koje je izazvao i pobedićemo“, naveo je Tončev.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala