„Kao da me je kamion pregazio“: Poznati golman otkrio kako se borio sa virusom korona

CC0 / Piksabej / Merenje temperature
Merenje temperature - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pepe Reina, poznati španski golman i reprezentativac iz zlatne generacije, otkrio je kako se borio sa virusom korona, a iskustva je preneo za španski radio „Kadena Ser“. Španski veteran kaže da se osećao kao da ga je kamion pregazio, a sada je dosta bolje.
"Imao sam simptome koronavirusa. Suvi kašalj, groznica i teško disanje, ali već sada se osećam bolje. Pratim vesti širom Evrope. Najbitnije je da se ispoštuju pravila i saveti lekara i tako će sve ovo brže da prođe. Morate ozbiljno da shvatite izolaciju jer tako sigurno pomažete u ovoj borbi", rekao je Reina.

Španski golman je desetak dana bio u izolaciji i na taj način zaštitio svoju porodicu.

"Bilo je to čudnih nedelju dana jer sam zbog mera predostrožnosti morao da se distanciram od porodice da ih ne bi zarazio. Imamo veliko dvorište i kuću pa je mnogo lakše podnieti. Živimo u zatvorenoj ulici sa samo nekoliko komšija i možemo da se pomalo krećemo. Možemo da se bavimo i fizičkom aktivnošću bez problema. Mi fudbaleri smo privilegovani ljudi. Imamo velike kuće, dvorišta... Razmišljao sam o ljudima koji žive u 70 kvadrata sa troje dece i imaju finansijske probleme. To su pravi heroji", naveo je španski golman.

Španac navodi da je zabrinut zbog stanja u domovini.

 

Pročitajte još: 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala