Tom Henks se oporavlja i poručuje: I ovo će proći, oslonimo se na zdrav razum

© AP Photo / Jordan StraussTom Henks i Rita Vilson na dodeli Oskara
Tom Henks i Rita Vilson na dodeli Oskara - Sputnik Srbija
Pratite nas
Oskarovac Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson osećaju se bolje, nakon što su bili upućeni na lečenje zbog koronavirusa. Henks je ponudio neke savete onima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

 

„Hej, narode. Dve nedelje nakon naših prvih simptoma osećamo se bolje. Moramo se brinuti jedno o drugom. Zdrav razum upućuje na to da ne budemo potpuno aktivni neko vreme, i da moramo da se odreknemo određenih udobnosti. I ovo će proći, moramo biti u stanju da to prihvatimo“, napisao je Henks na nalogu na Tviteru

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

„Hej, narode. Dve nedelje nakon naših prvih simptoma osećamo se bolje. Moramo se brinuti jedno o drugom. Zdrav razum upućuje na to da ne budemo potpuno aktivni neko vreme, i da moramo da se odreknemo određenih udobnosti. I ovo će proći, moramo biti u stanju da to prihvatimo“, napisao je Henks na nalogu na Tviteru.

Par je inače bio u karantinu u svojoj kući u Australiji, pošto su prošle sedmice otpušteni iz tamošnje bolnice.

Henks i Vilsonova bili su u Australiji zbog obaveza oko produkcije filma o pevaču Elvisu Prisliju. Henks je u filmu Baza Larmana, čije je snimanje obustavljeno, dobio ulogu Prislijevog menadžera.

O svom iskustvu sa koronavirusom, poznati par redovno obaveštava javnost preko društvenih mreža, računajući i video-materijale o tome kako provode vreme tokom oporavka. Oni se takođe redovno zahvaljuju svima koji su im ponudili pomoć.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala