Invazija NLO? Crvene lopte na nebu iznad Teksasa /video/

CC0 / / NLO
NLO - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novi snimci na kojima se vidi formacija crvenih lopti na nebu iznad El Pasa u Teksasu zbunila je meštane i pokrenula teorije zavere.

Video je snimio Mario Rios dok je stajao kraj autoputa u El Pasu u utorak, oko 19.15 časova po lokalnom vremenu. Snimak pokazuje grupu crvenih loptica koje lete u formaciji, negde u daljini.

Jutjub kanala „Hiden anderbeli 2.0“ fokusiran na teorije zavere ubrzo je aploudovao video i počele su spekulacije na temu šta je to Rios, u stvari, snimio.

„Mogli bismo ih opisati kao kineske lampione ali izgleda da ne trepere. Čini se da idu zacrtanom putanjom. Takođe, Mario zvuči kao da je prestrašen“, napisao je valsnik tog Jutjub kanala.

Jutjuber iz Brazila Edson Kastro napisao je u komentaru na video da je primetio grupu od oko 50 loptica sličnih onima koje je snimio Rios, dodajući da su „letele nebom a posle nestale u svemiru“.

„Bilo je čudno, kažu da je to bio novi satelit ali teško je poverovati da će se satelit pojaviti sada“, dodao je Kastro.

Drugi komentator primetio je da bi svetla mogla poticati od nekolicine bespilotnih letelica u daljini.

Ipak, čini se da tvrdnja da svetla potiču od letelica kojima upravljaju ljudi nisu bila ubedljiva za pratioce kanala i da im je prihvatljivija teza da reč o NLO kojim upravljaju vanzemaljci, „spremajući se za predstojeću invaziju“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala